Головна
Події
ХVІ районна спартакіада легкоатлетичного кросу

Контактні дані

  • ХVІ районна спартакіада легкоатлетичного кросу

ХVІ районна спартакіада легкоатлетичного кросу

5 жовтня розпочалась щорічна спартакіада серед студентів вищих навчальних закладів та учнів професійно-технічних навчальних закладів Дніпровського району столиці. Забіги проходили на мальовничій лісовій галявині, яка розташована на території Київського державного коледжу туризму та готельного господарства (вул. Генерала Жмаченка, 26).

Участь у заході взяли студентські команди з 6 вишів. Зокрема, з Київського енергетичного коледжу, Київського професійного ліцею транспорту, Київського механіко-технологічного коледжу, Вищого професійного училища № 25 Київського державного коледжу туризму та готельного господарства та Київського університету туризму, економіки і права.

Учасників кросу привітали організатори – начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Василь Ільєнко та президент Благодійного фонду «Дніпровський» Анатолій Павленко. Вони побажали учасникам змагань успішних стартів та закликали систематично займатися фізичною культурою і спортом.

Студентські команди, з десяти юнаків та десяти дівчат кожна, змагалися на 400 (дівчата) та 600 (хлопці) метрових дистанціях. Найкращими же за даними суддівського секундоміра стали студент Київського державного коледжу туризму та готельного господарства Радін Максим та студентка Київського професійного ліцею транспорту Мішугіна Тетяна. Результати легкоатлетичного кросу в загальнокомандному заліку будуть оголошені пізніше після підрахунку сумарних результатів суддівською бригадою.

Перейти до вмісту