Головна
Професії
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (ТО і ремонт електрообладнання автомобіля).

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (ТО і ремонт електрообладнання автомобіля).

Велика насиченість автомобіля електронними пристроями змінила й вимоги до його технічної експлуатації. Сьогодні застосування електроніки на автомобілях набуває темпів і забезпечує автоматизацію робочих процесів, економію пального, безпеку руху, чистоту навколишнього середовища та поліпшує умови праці водія.
Електронні системи використовуються для діагностування технічного стану вузлів та агрегатів автомобілів і не тільки вказують на несправність, а й повідомляють водія про несправності в системах гальм, змащування та охолодження, про відчинені двері, затиснуте ручне гальмо тощо.
Технічне обслуговування, ремонт та діагностування сучасного автомобіля може виконувати лише висококваліфікований технічний персонал, який досконало знає його будову та правила експлуатації. Отримавши свідоцтво автоелектрика, ви зможете обслуговувати, діагностувати, ремонтувати електричне та електронне устаткування, бортові комп’ютерні системи, виконувати комп’ютерну діагностику та ремонт систем керування двигуном, встановлювати сигналізації, замки електричних склопідйомників, GPS системи, аудіосистеми, ксенонові і біксенонові лампи, системи підігріву дзеркал і сидінь.

Дізнатися більше
Перейти до вмісту