Головна
Конкурс малюнку з ОП

Конкурс малюнку з ОП

З огляду на тяжкість наслідків нещасних випадків і захворювань, пов’язаних з працею на виробництві та намагаючись привернути увагу світового співтовариства до створення належних умов праці для людини за принципом пріоритетності її життя та здоров’я, Міжнародна організація праці (МОП) щороку відзначає Всесвітній день охорони праці.
Згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року № 685/2006 встановлено національний День охорони праці, який щороку відзначається 28 квітня, що збігається в часі із Всесвітнім днем охорони праці.
У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на те, щоб привернути увагу громадськості до невирішених проблем охорони праці.

01.04.2013 розпочався місячник з охорони праці.
Учні нашого ліцею взяли активну участь у конкурсі дитячої творчості «Охорона праці очима дітей», оголошеному Департаментом освіти і науки, молоді та спорту спільно з Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві.
На конкурс було подано близько 60 малюнків. Учні показали глибоку обізнаність з правилами техніки безпеки і охорони праці у різних сферах діяльності, з професією своїх батьків, з тонкощами охорони праці на їх робочих місцях.

Переможцями І туру конкурсу визнані:
І місце – Косянчук Олексій, гр. 209
ІІ місце – Вірич Руслн, гр. 209
ІІІ місце – Фурсова Юлія, гр. 202
Вітаємо переможців і бажаємо успіхів у ІІ турі конкурсу!

Перейти до вмісту