Головна
День Святого Валентина

День Святого Валентина

День Святого Валентина – свято доволі розповсюджене. Його святкують майже у всіх країнах світу. А якщо і не святкують, то точно про нього десь чули. Нічого дивного в цьому немає, адже День Святого Валентина – свято закоханих, свято кохання, а любов існує скрізь і всюди, в найвіддаленіших куточках земної кулі.

В цей день у Київському професійному ліцеї транспорту також відсвяткували це свято. Атрибутом його є валентинки. Вони були виготовлені юнаками власноруч. Здобувачі освіти мали можливість висловити найкращі побажання своїм друзям.

Під час заходу був проведений майстер-клас «Прикрашання столу до свята». Учасники створили чудові композиції, використавши гілочки дерев та самостійно виготовили квіти з серветок, якими можна прикрасити святковий стіл.

Також відбулося театралізоване дійство, під час якого «Купідони» дарували валентинки.

Під час свята організатори намагалися сформувати правильне відношення до кохання, розвивати у юнаків та дівчат духовність, естетичні смаки, виховувати повагу до протилежної статі.

Валентинів день – це таке свято, без якого наше життя було б біднішим. Так нехай же в наші серця, наші сім’ї це свято принесе щирі і світлі почуття, доброту, розуміння і любов до рідних, близьких, друзів.

Учнні залишилися в гарному настрої, з чудовими емоціями та подарованими валентинками.

Перейти до вмісту