Головна
Навчання з правил поводження в надзвичайних ситуаціях

Навчання з правил поводження в надзвичайних ситуаціях

20 квітня 2023 року в нашому ліцеї, в рамках місячника з охорони праці, безпеки життєдіяльності та з метою формувань знань, умінь і навичок здобувачів освіти щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій провів зустріч з інструкторами Добровольчого формування територіальної громади «Лівий берег», підрозділ «ДВРЗ».

Захід вдало поєднав у собі складові теоретичного та практичного характеру. Учасники коротко були ознайомлені з правилами та алгоритмами надання домедичної допомоги при різноманітних патологічних (невідкладних) станах, основними способами перенесення, евакуації і транспортування потерпілих. Їм було професійно продемонстровано основні прийоми надання першої домедичної допомоги при різних видах ушкоджень, зокрема щодо зупинки кровотечі (накладання джгута) та іммобілізації ушкоджених частин тіла (накладання шини).

А також здобувачів освіти ознайомили з різними вибухонебезпечними предметами, з якими вони можуть зустрітися в умовах сьогодення та правилами поводження з ними.

Інструктори продемонстрували всім присутнім найпростіші елементи вправ з рукопашного бою та як в умовах небезпеки захистити себе.

Захід було поділено на різні локації, що дало можливість найкраще опанувати інформацію, самостійно повторити та практично закріпити отримані знання.

Перейти до вмісту