Головна
Квест “Об’єднаймо Україну”

Квест “Об’єднаймо Україну”

Соборність передбачає не лише пам’ять про минуле, а й потребує згуртованої спільної праці та взаємодії в сучасній Україні, коли ми, з різних регіонів, спілкуємося, разом працюємо, створюємо знакове і важливе.

 19 січня у Київському професійному ліцеї транспорту відбувся І етап Історичного квесту «Об’єднаймо Україну» до Дня Соборності України серед здобувачів освіти першого курсу, який організовано Київським державним будинком художньої та технічної творчості, згідно плану роботи управління закладів вищої освіти, професійної освіти та прогнозування цільових програм Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Метою цього заходу є поглиблення знань здобувачів освіти з історії, українських традицій, духовного багатства України; сприянню формування національної свідомості; вихованню почуття патріотичного ставлення до історичного минулого та сьогодення нашої держави.
                Квест передбачав виконання учасниками та учасницями завдань інтелектуального, творчого характерів та завдань на швидкість, вправність, креативність. Група-переможець візьме участь у ІІ етапі квесту серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва.
 
                Національна єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії.

Сьогоднішній захід вплинув на згуртованість учасників та взаємопідтримку, показав, що в єдності та злагодженості дій – сила народу.

Перейти до вмісту