Головна
Вітаємо наших спортсменів

Вітаємо наших спортсменів

Як відомо, українська земля здавна славиться своїми сильними, незламними, мужніми і красивими синами і доньками.
Прийнято вважати, що силові види спорту – це суто чоловіча справа, але жінки доводять, що можуть також виступати нарівні з ними.
В нашому ліцеї навчається справжня перлинка – дівчина-чемпіон!
З гордістю знайомимо вас з Єкимовською Вікторією, яка навчається на кухаря на третьому курсі Київського професійного ліцею транспорту.
Вікторія займається в Бориспільській дитячо-юнацькій спортивній школі. Вона неодноразово брала участь у змаганнях з гирьового спорту, в тому числі і міжнародного рівня, і здобувала призові місця.
З 3 по 15 грудня 2023 року в місті Резекне (Латвія) відбувся Чемпіонат світу з гирьового спорту. З-поміж 200 учасників з 11 країн світу нашу країну представляла делегація з 43 представників, серед яких були керівники, судді, тренери та безпосередньо спортсмени.
8 грудня Вікторія виконала вправу – поштовх коротким циклом двох гирь вагою 24 кг (21 підйом) і виборола І місце. У вправі ривок з однією зміною руки гирі вагою 24 кг (57 разів) посіла ІІІ місце.
9 грудня посіла ІІ місце у виконанні вправ поштовх гирь довгим циклом (17 підйомів)
Наша Вікторія виступала в категорії до 58 кг серед жінок і в сукупності отримала повний комплект нагород – золото, срібло та бронзу!!!
Бажаємо тобі підкорення нових вершин як у спорті, так і в житті, адже твоє ім’я Вікторія – це перемога. Ти наша гордість, гордість всієї країни!

Вітаємо команду нашого ліцею з успішним виступом на 2 етапі Спартакіади допризовної молоді м. Києва!

Козюба А.- 209 гр.- 1 МІСЦЕ!!!- розбирання та збирання АК-74.,

Зубрецький С. -202 гр. 2 МІСЦЕ!!! – спорядження магазину;

Рибій С.- 209 гр.- 4 МІСЦЕ!!!- стрільба;

Глибовець О.- 305 гр.- 12 місце! – віджимання від підлоги!

Та загально- командне 2 МІСЦЕ!!! Дякуємо нашим здобувачам освіти за їх досягнення! Бажаємо успіхів та нових досягнень!

Перейти до вмісту