Головна
Відкритий урок

Відкритий урок

Відкритий урок виробничого навчання з теми:

«Сервірування столів»

Майстер виробничого навчання ІІ категорії Руденко Валентина Олександрівна

 

МЕТА УРОКУ

Навчальна: учні повинні навчитись

  • правилам сервірування столу;
  • відпрацювати навички поводження з предметами сервірування;
  • навички виконання сервірування столу та техніку роботи з тацею;
  • навчити підходам до розв’язання проблемних ситуацій, які можуть виникнути під час практичної діяльності;
  • дотримуватись вимог охорони праці, безпеки життєдіяльності, правил санітарії і гігієни.

Розвиваюча: розвивати в учнів

  • самостійність і вміння орієнтуватися в виробничих процесах;
  • відчуття прекрасного;
  • естетичний смак;
  • бажання підняти відвідувачам настрій досконалим обслуговуванням.

Виховна: виховувати в учнів

  • здатність отримувати задоволення від якісно виконаної роботи;
  • любов і повагу до обраної професії;
  • бережливе ставлення до столового посуду, приборів, столової білизни;
  • охайність під час роботи, культуру праці;
  • почуття колективізму, відповідальності.

Тип уроку: застосування знань та формування вмінь, навичок.

Перейти до вмісту