Відкритий урок виробничого навчання з теми:
«Сервірування столів»
Майстер виробничого навчання ІІ категорії Руденко Валентина Олександрівна
МЕТА УРОКУ
Навчальна: учні повинні навчитись
- правилам сервірування столу;
- відпрацювати навички поводження з предметами сервірування;
- навички виконання сервірування столу та техніку роботи з тацею;
- навчити підходам до розв’язання проблемних ситуацій, які можуть виникнути під час практичної діяльності;
- дотримуватись вимог охорони праці, безпеки життєдіяльності, правил санітарії і гігієни.
Розвиваюча: розвивати в учнів
- самостійність і вміння орієнтуватися в виробничих процесах;
- відчуття прекрасного;
- естетичний смак;
- бажання підняти відвідувачам настрій досконалим обслуговуванням.
Виховна: виховувати в учнів
- здатність отримувати задоволення від якісно виконаної роботи;
- любов і повагу до обраної професії;
- бережливе ставлення до столового посуду, приборів, столової білизни;
- охайність під час роботи, культуру праці;
- почуття колективізму, відповідальності.
Тип уроку: застосування знань та формування вмінь, навичок.